divendres, 28 d’octubre de 2011

Macarrons Gratinats(4 pers)

INGREDIENTS:
•400 g de macarrons de mida petita
•300 g de carn trinxada
•Oli d'oliva
•Sal
•Mantega
•Formatge ratllat
•1 pot de Tomàquet Sofregit Estil Casolà Ferrer

PREPARACIÓ:

• Posar una olla alta al foc amb aigua abundant, sal i un rajolí d'oli.
• Quan bulli, abocar la pasta, tapar la cassola i destapar-la quan comenci a tornar a bullir.
• Fer coure la pasta fins deixar-la "al dente".
• Posar en una cassola la Salsa de Tomàquet Sofregit Estil Casolà Ferrer amb la carn trinxada, i deixar-ho coure durant 3 o 4 minuts. Provar de sal.
• Escórrer la pasta i abocar-la a la cassola del sofregit. Remenar perquè quedi tot ben barrejat.
• Col·locar la pasta en una plata sucada amb mantega.
• Afegir-hi formatge i trossos de mantega per sobre.
• Gratinar el plat al forn just al moment de servir.



1 comentari:

  1. Quina bona pinta que fan aquests macarrons! A casa en fem sovint perque ens agrada molt sobretot si estan gratinats per sobre i ja no et dic res quan ja gana!

    ResponElimina