divendres, 28 d’octubre del 2011

creps

Ingredients:

- 200 cc. de llet
- 2 ous
- una mica de sal
- 125 gr. de farina
- 30 gr. de mantega
- 1 cullerada de sucre (per a crèpes dolces)

 Preparació:

Es baten els ous i s'hi afegeix la sal i, en dues tongades, la farina. Després s'hi afegeix la llet, el licor i, si cal, el sucre, i es bat fins que quedi una pasta ben fina.
Cal una bona paella, untada amb mantega mitjançant un pinzell o un paper de cuina. Aixecar-la del foc mentres es deixa anar una cullerada de la crep, s'estèn bé tot giravoltant-la.
I ja està. Depèn de la mida de la paella i de la traça a fer-les, en poden sortir entre 4 i 8. Només cal omplir-les del que es vulgui: xocolata, formatge, pernil dolç...

 

3 comentaris:

  1. Aquests creps tenen una pinta boníssima! Un dia els provare de fer, aveure com hem surten!

    ResponElimina
  2. Déu meu creps! estan boníssimes, és casi la 1 de la nit, i m'ha fet venir gana..

    ResponElimina