divendres, 23 de març de 2012

Risotto amb musclos:

ingredients

1 kg de Musclos
Brou d'au 1 l
Arròs carnaroli 320 g
Oli d'oliva
Carbassa 50 g
Zucchini 50 g
Albergínies 50 g
All 1 gra
Vi blanc 100 cc
Sal i pebre
Llard 160 g
alfàbrega
Tomàquets 50 g

Preparació de la recepta de Risotto amb musclos:

Cuinar els musclos al vapor amb una mica de brou d'au.Aprofitar aquest brou per al risotto. Reservar.Vés al arròs en oli d'oliva. Afegeix la carbassa, el zucchini, l'albergínia, l'all i el vi blanc.Deixar evaporar i començar a afegir el brou calent en la mesura que ho necessiti, remenant constantment. Salpebrar.Provar el punt del gra.Un cop acabada la cocció, retirar del foc i afegir la mantega freda (aquest procediment és l'anomenat mantecatto, la proporció és 40 g de llard per cada 80 g d'arròs).Finalment, incorporar l'alfàbrega i el tomàquet.Servir ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada